II. Műszaki Állásbörze

2015. február 24.

(Helyszín: Debrecen Ótemtő utca 2-4.)

 

Az állásbörzénken kiállítóként köszönhetjük a Magyarországon és világszerte elismert piacvezető cégek legjavát. A vállalkozások várják a pályakezdőket, a felsőoktatásban tanulókat és a tapasztalt diplomás szakembereket egyaránt a következő területekről:

-          mérnök,

-          informatikus,

-          gazdasági, pénzügyi,

-          természettudományok,

továbbá műszaki és informatikai technikumi végzettségűeket.

A helyszínen a pszichológushallgatóknál önismerettel, személyiségfejlesztéssel kapcsolatos teszteket lehet megoldani, míg a HR-specializációs andragógusok képzési tanácsadást fognak végezni: segítenek önéletrajz-írásban, a motivációs levéllel kapcsolatban és egyéb gyakorlati kérdésekben. Az állásbörzén résztvevők a rendezvény alatt egész nap térítésmentesen vehetik igénybe a tanácsadást.

Felkészítő napokat tartunk a rendezvényt megelőzően, hogy az általad kiválasztott pozícióra te légy a legesélyesebb. A következő témákban tudunk segíteni:

-          próba-állásinterjú

-          karrier-tanácsadás

-          önéletrajz-tanácsadás

-          protokoll-tanácsadás állásinterjúhoz

Célunk, hogy felkészítsük a jelentkezőket álláskeresésre, munkahelyválasztásra, állásinterjúkkal kapcsolatos kihívásokra - ehhez nem kell mást tenned, mint egy like az oldalunkra (https://www.facebook.com/karrierirodademk), és egy levelet küldeni a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.címre a neveddel, telefonszámoddal, e-mail-címeddel és a tárgy legyen „Felkészítő nap”. A tanácsadások idejéről e-mailben értesítünk, jelentkezéseket csak korlátozott számban tudunk elfogadni.

2015-es Műszaki Állásbörzéről:

II. Műszaki Állásbörze kiadvány

II. Műszaki Állásbörze plakát

Média megjelenések:

Dehír

HAON

hajduPRESS

Szuperinfo

Napló

Unideb

Képek:

Unideb1

Unideb2

Google

 

Kiállítóink:

                            

 

Keresés

Jooble

diákmunka állás Debrecen, diákmunka munka Debrecen, Jooble
 
jooble

Kövess minket Facebookon