III. Műszaki Állásbörze

2016. február 24.

(Helyszín: Debrecen Ótemtő utca 2-4.)

 

A Debreceni Egyetem Műszaki Kar Karrieriroda 2016. február 24.-én 09:00-16:00-ig Műszaki Állásbörzét rendez a Debrecen Ótemető utca 2-4 szám alatti Műszaki Campuson.

Értesülj a legfrissebb pozíciókról, valamint játssz a cégek által felajánlott értékes ajándékcsomagokért és legyen tiéd a napi 4 ajándékcsomag egyike, amihez nem kell mást tenned, mint egy „Tetszik” a https://www.facebook.com/karrierirodademk/ oldalra, vegyél rész a rendezvény hivatalos eseményén https://www.facebook.com/events/1038934962831031/ és válaszolnod a napi kérdésekre!

 

Felkészítő napokat tartunk a rendezvényt megelőzően, hogy az általad kiválasztott pozícióra te légy a legesélyesebb. A következő témákban tudunk segíteni:
- próba-állásinterjú
- karrier-tanácsadás
- önéletrajz-tanácsadás
- protokoll-tanácsadás állásinterjúhoz

Jelentkezés: küldj egy levelet a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre a neveddel, telefonszámoddal, e-mail-címeddel és a tárgy legyen „Felkészítő nap”. A tanácsadások idejéről e-mailben értesítünk, jelentkezéseket csak korlátozott számban tudunk elfogadni. Jelentkezési határidő 2016. február 10.

Várunk minden kedves végzett és jelenleg is aktív hallgatót a Börzére, ahol műszaki és informatikai állások és gyakorlati lehetőségeket fognak a cégek bemutatni.

A kiadvány megtekintése:

 

Kiállítóink:

Keresés

Jooble

diákmunka állás Debrecen, diákmunka munka Debrecen, Jooble
 
jooble

Kövess minket Facebookon